Friday, August 17, 2012

Yeayy..Balik Kampung ^____~

salam pada semua bloggers...
salam ramadhan yang ke-29..
alhamdulillah..masih bernafas dan semoge hari ini
lebih baik dari semalam...



pagi ni agak semangat sikit..sampai xboleh nak tidur..
huk3..nak balik kampung hari ni..
yeayyy..seronok..seronok...
disebabkan abang yayan sekolah hari ni..
terpakse tunggu dia balik sekolah baru bertolak ke kampung..

tapi xper..sabar...xlari pun kampung tu..
ngee... >.<
baju semua dah siap pack..
tunggu habis kerja..balik siap.,..
terus bertolak balik..xmo tangguh2 dah..


semalam xtidur...kemas2 ape yang patut..
xnak ada yang tinggal n tertinggal nanti..
xsabar nak jumpe sedara mara..sepupu sepapat..
yang dah lamer giler xjumpe..
asyik chat kat FB jer.

bosan meyh..so,hari ni semua pakat balik dari arah yang berbeza..
kami dari perak..satu dari pahang..satu lagi dari kajang..
wahh,meriah lah rumah opah malam ni..
sahur n berbuka ramai2lah esok...
mesti seronok..



saya dah siap nak balik kampung... ^_^
sape2 yang masih kerja tu sabar eh..
nanti2 cuti lah tu...ececeh..jangan jeles keyh..

balik kampung memang fie akan rehat secukupnyer..
tidur jer..hehe..xder ape nak buat..
nak kuar malas...baik duk rumah..
gunakan peluang cuti itu sebaik-baiknyer..
kerja sendiri memang susah nak cuti.. -,-

sape kate keje sendiri senang cuti??
exactly wrong..bagi fie lah kan..



harap2 dan doakan fie dengan family selamat sampai 
ke destinasi..jauhkan kecelakaan jalan raya..
seronok..seronok jugak..
keselamatan jalan raya kena patuhi jugak..

alhamdulillah..selamat kiteorang balik kampung..
even fie drive xder lagi masalah..
lancar je perjalanan balik kampung nih...

insya'allah..sape yang balik kampung hari ni atau esok n bile2 lah..
berhati-hati dijalan raye eh..
ingat orang yang terSAYANG...
ececeh..poyo punye ayat.. :p

hari ni jugak last update blog...
kat kampug xder tenet... -,-
akan update lepas raya lah jawabnyer...

so,fie nk ucapkan SELAMAT HARI RAYA..
MAAF ZAHIR & BATIN..
jika kat blog ni fie ada terkasar ayat atau bahasa..
maafkan lah fie yer...

and for my HUSBAND to be...
HUBBY..xmo sedih2 eh..nanti baby balik kite raya same2 eh...
baby xtinggal pun..hubby je kena tinggal..hek3...gurau jer..
balik tapah nanti lek lok..
raya nanti kontrol makan..jangan main bedal jer..
kate nak kurus..hehehe...
SELAMAT HARI RAYA HUBBY...
nak mintak maaf tapi tunggu baby balik lah eh..
banyak buat salah nih.. :p
andd...jangan lupa..DUIT RAYA eh..hek3...






2 comments:

Awie Omar said...

Salam Ramadhan dari awieomar.blogspot. Baru follow sini. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri. Hanya follow blog "Awie Omar" dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan. Harap sudi la sertai :)

cik yuyu said...

SELAMAT HARI RAYA!achtsns