Friday, August 10, 2012

2 Months

salam pada semua bloggers...
.
.
.
.
.
.
.


hari ni genap sudah 2 bulan hubungan fie dengan si dia,.
alhamdulillah..still kekal walaupun banyak kali gaduh..
dugaan datang bergolek macam nk uji diri masing2..
makin hari makin fie sayang kat diaa..
xpernah kurang..insya'allah..sayang ni akan kekal sampai bile2..



2 bulan ni jugak..fie akan beraya dengan husband to be fie..
seronok nak beraye dengan dia..hehehe...first time nih..
sebelum ni xpernah rase macam nih..ngeh3...

fie akui dalam 2 bulan ni macam2 yg jadi..
gaduh teruk..benda kecik dibesarkan.
hal yang xsuke dibuat..
banyak benda yang xkena....
tapi bile fikir balik...ada kebaikan semua tu..

selalu gaduh bukan bermakne xserasi...
itu silap dan salah..
tipulah kalau hubungan xpernah gaduh atau selisih faham..
mesti ada walaupun sekali...

tapi adatlah..orang dah kawin pun ada selisih faham..
ni kan baru kapel...
insya'allah...biar time kapel gaduh tapi lepas kawin xder lagi..
gaduh xsemestinya xder keserasian..
kadang2 gaduh tu untuk sedar kesilapan masing2..

bila salah ditegur..bukan menghukum..
itu salah..^___^
macam mane hubungan nk kekal kan??

dalam hubungan jugak kena saling TRUST..
xder ni hancur...
n paling penting JANGAN dengar cakap orang KETIGA..
kadang2 orang KETIGA ni racun dalam hubungan...
BEWARE!!!!!!!!!!!

n this for my HUBBY : 
happy 2 months anniversary hubby...sory kalau selama ni bby ada wt hby sedih..
trust me..kalau hby setia bby berganda2 setia..
jangan risau bby xpndang laki lain but sorang je bby pandang..
hehe..taw sape??of course hubby senget saya.. :p
pedulikan orang lain..biar orang lain nk kate ape pun..
n hby jangan GATAL2 okey..
raya sorang2 nanti..hehehe
insya'allah,macam selalu bby bgtau hby...
hby bukan yg pertama tapi yang terakhir buat bby..


ada macam boby x??hehe..boby lagi comel kan??
I LOVE YOU HUBBY..
always.. ^________________________________~





2 comments:

Fieza Ghulam said...

biasela dlm hbungan mmg mcm2 dugaan.kan?sy pn salu jgk gadoh2 dgn BF sy..mcm2 hal.dan salu pmpn yg akn disalahkan.sob3~tp yg pntg bahagia :D

jemput bace new entry sy :D
http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/kisah-peribahasa-dgn-ank-buah-aku.html

Detective Fiqa said...

semoga berkekalan :D