Thursday, August 9, 2012

Warna Apa??

salam pada semua bloggers.
.
.
.


lamer jugaklah xupdate blog ni kan..
rinduuuuuuuuu..
hehehe...arini dah 21 ramadhan..
korang2 dah beli baju raya??

korang semua tema kaler ape tahun ni ek?
act,fie xshopping baju raya lagi..
huk3...sediyh..sob3...

tapi xper..banyak mase lagi sebenarnyer..
(alahai.,sebenarnyer aku xsuke shopping)
hehe..pening kepala kalau pergi shopping ni..
kalau setakat cuci-cuci mata boleh lah..
nak hilangkan tension..

so,untuk tahun ni..jeng2...raye kat kampung..
hoyeeahhh!!!suke..suke..suke...
raye kat kampung memang best drpada raya kat bandar ni..
banyak kelebihan nyer..
ececeh..seriously....

kampung fie dekat terengganu..
dekat area chalok..wahh..memang kampung betul lah..
name pun kampung rahmat...ewaahhh..details betul kan..

xsabar nak balik ni..lagi2 bila waktu kerja..
boleh pulak lagu BALIK KAMPUNG berkumandang,,
haishh..memang xhingat ape dah..
rase nak balik time tu jugak..
hehehe..

punyerlah xcited kan..yelah.kampung jauh..
agak susah nak balik..tu pun kalau perants balik fie xikut sebab kerja..
tapi raye ni memang nak balik..
even mama kate baju raya xder tapi..
its okey...janji balik kampung..

lagipun tahun ni opah fie kate..kalau nak DURIAN RUNTUH..baliklah..
haa...okeylah tu..dapat duit raye lagi walau umur dah 21..(belum tua lagi :p)
baju raya tahun lepas pun elok lagi..xperlu nak membazir sangat..
ingatkan tahun ni xpayah lah pikir nak baju raye kaler ape..

tapi teringat..tahun ni bukan raye dengan family jer..
tahun ni beraye dengan en HUBBY sayalah..
tetttt....nak xnak kena pikir jugaklah..
tapi xtahu kaler aper..huk3...

adoiii..pikir3...
nak wane ape ek??wane pink kang..
jambu sangat hubby fie nanti..lagipun dah warning dah..hehehe..
wane yg xder??
grey,turqoise,biru,hijau,merah..
kuning dengan hitam memang out dah..
(padahal tahun lepas pun coklat kuning.) -,-

xperlah..nanti kite pergi shopping kite pilih lah kaler ape eh..
nasiblah kena cari sepasang jer.
xder pening sangat..
hehehe...korang pulak tema ape eh?
sila2 lah share n bagi cadangan warne ape yang best...
hehe...^____^

gambar hiasan

4 comments:

Yana Aina said...

tak pernah beli bju raya. tiap seblm puasa anta bju utk temph. ssh dpt size klu nk beli...hehehe thn nie tema warna merah hitam polka dot ^^

✿ MisZ FieQa ✿ said...

warna merah???cntik jugak kan??
dulu pun fie tempah jer tp sekarang susah nak cari tukang jahitlah,,hehe..tu sebab beli jer...

~didiey~ said...

didiey xbeli baju baru pown.pakai baju kurung masa abg didiey kawen bulan jun aritu...warna oren n ijau:)

✿ MisZ FieQa ✿ said...

hehe...wane oren n hijau??okey jugak kan...hehe...jimat..