Tuesday, August 14, 2012

90's Studio

salam pada semua bloggers...
amacam hari ni??ada okey ker??
hek3..selamat berpuasa lah yer..

okey..entry hari ni nak story mory about 90's studio..
menatang ape nih??
hehe..relax3...sabar eh...

.
.
.
.
.
.
.



ha..lau nak taw ape die..klik kat gambar ni eh..
hehe..act,ni untuk promote my HUBBY punyer projek lah..
my HUBBY kan photograper..
so,sape2 nak kahwin ke..tunang ker..atau perlukan khidmat 
photograper..sila2 lah PM kat facebook mereka ni eh..

kat tepi blog fie ni ada fanpage diorang...
like lah kalau sudi..(WAJIB)
ececeh...gurau jer..hehehe..

so,nak taw harge n package die macam mane..
tengok kat  bawah ni taw...
sory agak panjang berjeler sikit...ngeee. >.<

PACKAGE PERKAHWINAN..

package gangsa:

-1 unit sticky album

-150pcs 4r
-2 pcs 8r
-photo burn DVD
-pelamin
-pintu gerbang

FREE GIFT
-2pcs banting 2x5
@
-make up

RM 1568.00


package silver:

-1 unit custimised album size 8 x24 with 10page
-unlimited shooting during 4 hours
-1pcs 11r
-photo burn DVD
-pelamin
-pintu gerbang

FREE GIFT
-2pcs banting 2x5
@
-make up
RM 1928.00


package gold:

-1 unit sticky album
-150pcs 4r
-4 pcs 8r
1pcs 11r
-photo burn DVD & pendrive
-1 unit custimised album size 10 x30 with 15page
-unlimited shooting during 4 hours
-pelamin
-pintu gerbang

FREE GIFT
-2pcs banting 2x5
-make up

RM 2528.00



package diamond:

1 unit sticky album
-150pcs 4r
-4 pcs 8r
-1pcs 16r
-photo burn DVD & pendrive
-2 volume unit custimised album size 12 x32 with 10page 1volume
-1 unit leather box
-unlimited shooting during 4 hours
-pelamin
-pintu gerbang

FREE GIFT
-2pcs banting 2x5
-make up

RM 3248.00


act,my HUBBY said banyak lagi package..yang fie pun xtaw sangatlah..
huhu..tapi nak support bisness die..xsalah nak promote kan??
hehe.nak taw lagi details..PM2 lah kat FB diorang eh...
ni antara gambar2 yang diorang photoshoot..
cuci2 mate.. ^__^





opss..okey..gambar ni tersesat..hehe

hehe..ni antara gambar yang diorang shootlah..
banyak lagi sebenarnyer..
nak tengok hasil kerja diiorang..
leh pegi kat personal FB diorang..


jangan marah yer hubby... :p

smart x?smart x?hehehe..
so,pada korang2...supportlah diorang okey..
sokongan korang amatlah dihargai...
^__^






2 comments:

Jaja Sutera said...

wahh..same lak..
hubby kite photographer !
ngee..kalo hubby wak 90's studio..
hubby sye.. Gosh Project ! hehehe

btw..kak long..nk tanye..cmne nk wat...playlist cm blog kak long tu yer??
ade tutorial x?

✿ MisZ FieQa ✿ said...

oo..yeke??memang samelah hubby kite photograper.tapi yang xsame along xminat jadi model..hua3...

lau nak klik je kat link ni..senang jer..

http://scmplayer.net/
pilih kat situ nak kaler ape..n nak lex lagu lex URL lagu kat youtube..lau xfaham tanye balik eh..^^