Tuesday, July 31, 2012

HANYA DIA ^_^

salam pada semua bloggers..
fiuhhh...hari ni dah 31 julai 2012..
esok bermulanya 1 ogos 2012..
kejap je mase berlalu kan??

pejam celik..pejam celik dah nak masuk bulan ogos..
terlalu banyak kenangan pada bulan julai nih..
suka duka kehidupan..
terlalu pahit dan manis untuk kenang..
apelah fie merepek nih..
hahaha..joking2... :p

act,nk story pasal satu NOVEL yang fie bace 2 3 hari ni..
baru beli minggu lepas tapi baru ni nak bace..
hahaha..belum habiss lagi dah nak cerita...
ye x??even xhabis bace lagi..
i know the story i ssangat2 best..

feeling habis..tengah xder kerja ni lah kan..hahaha..
novel tu bertajuk...
AWAK SUKA SAYA TAK??~ MELUR JELITA
novel die macam nih..


camne nak imagine eh kalau bace novel ni?
dengan karakter nyer..hero n heroin..
maka dengan kuasa google..
fie carilah image karakter novel ni..
masya'allah...memang ternyata indah sangat macam dalam novel..
how come???


ensem betul hero dalam novel ni kan??hek3...
yang heroin tu pun lembut je face die..sejuk mata memandang,..





memang sweet giler story dia...
bile tengok gambar2 ni lagi semangat nak bace..
nak feeling habis..:p
tenang je hati bile bace cerita macam ni..
ada unsur islamik sikit..tu yang jadi tenang...

rugilah ape peminat novel xbaca novel nih..
huk3...promote nih..hehehehe
sape nak tahu pasal novel ni bolek klik gambar kat bawah ni...



~ selamat membaca..^_^ ~

P/S : bila baca je novel ni..teringat kat seseorang..yang fie sayang sekarang nih..syukur alhamdulillah..
terbuka nye hati fie untuk terima dia walau pada mulanye fie xsuke kan dia.,.
fie pun xpasti kenapa fie xsuke dia..maybe sebab sebelum kenal die sombong giler..
tapi fie xmenyesal dengan terima dia sampai hari ini..walaupun ada selisih faham...tersalah cakap..
fie banyak buat die terasa..banyak menyusahkan dia..even die xpernah merungut..
that's why i love him very much..fie hargai dia bila fie susah die tetap ada,kala fie sedih..
makin hari makin kuat sayang fie pada die..hinggakan takut kehilangan die satu hari nanti..
fie berdoa agar dia menjadi milik fie dunia dan akhirat...fie hanya mahukan die..
hanya diie seorang yang mampu bahagiakan fie saat ini..
semoga ALLAH kabulkan doa fie...sempena bulan ramadhan ini..
dia bukanlah yang PERTAMA tapi biarlah dia yang TERAKHIR...
amin...~

saya NUR SYAFIQA ZAINAL ABIDIN
sayang awak dan hanya awak seorang
SAIFUL  ABRAR ABDUL SHUKOR..




3 comments:

trah zain said...

hensem philips..haha

✿ MisZ FieQa ✿ said...

ensem kan???lagi best layan novel nih...heheh..

Lieya Zalia said...

eh , layan novel jugak . hehe :)
http://ceritalieya.blogspot.com/2012/08/ah-masjid-bukan-playground.html