Saturday, July 28, 2012

BERSABARLAH

salam pada semua bloggers..
selamat berpuasa semua..
dah seminggu dah kita berpuasa kan..sekejap je rasanyer..
alhamdulillah..

banyak betul dugaan buat fie mase bulan puasa ni..
dengan cuaca yang xmenentu...
boleh pulak dapat demam dengan selsema..
memang xlarat lah citer die..

kalau lah boleh dapat MC..
huk3..jangan harap!!!hahaha....
kerja sendiri mane leh pakai surat MC..
ngade2 jer lah..hahah

sabar jelah...dengan ekonomi hidup yang memang 
jatuh tahap kritikal...
aduhh...-,-
lagi melemahkan semangat nak kerja..

tapi nak buat macam mane kan..
bisness....ada turun naik dia..
cuma kita kena kuat and banyak bersabar..
rasenya dah xcukup kuat nak handle..

tapi demi keluarga..tempuh jugaklah..
tambah2 bulan puasa nih...memang kena banyak2
berdoa...kena banyak2 berusaha...
mujur ada yang sokong dari belakang..

walau xbanyak..beri fie kekuatan untuk fie bertahan..
sampai satu masa nanti fie akan lepaskan bebanan ni..
xlame je lagi fie...sabar..^^
insya'allah..moga2 TUHAN murahkan rezeki keluarga 
fie,,nurahkan rezeki HUBBY fie...

semoga allah BANTU mereka2 yang dalam kesusahan..
susah2 fie pun cukup makan..
orang lain kat luar sana??
bersyukur dengan apa yang ada sekarang..

cuma kena banyak berdoa untuk hidup yang lebih baik..