Thursday, June 21, 2012

MUHAMMAD ZHAREFF ZAINAL ABIDIN..



salam semua...hai3...saya MUHAMMAD ZHAREFF BIN ZAINAL ABIDIN....comel x saya??hik3...haa..ni lah my new sweetheart...hari ni cukup sebulan dah dia lahir..dah habis pantang kot...kot lah..fie bukan tahu sangat pun.huhu...arini jugak lah baru dapat tunjuk kat korang adik baru fie ni...macam muka sape eh??

ada macam muka kakak dia x??hik3...mak cik2 fie kate memang ikut muka fie mase fie kecik2 dulu..nanti nak cari gambar time fie kecik2 dulu..pastu nak wat perbezaan,.betul ke x..hehehe...budak ni agak lasak sikit...dari dalm perut lagi dah lasak..mane xnyer..mama fie sampai xcukup tidur disebabkan kelasakan dia masa dia dalam perut..

dah keluar ni pun lagi lah lasak..kaki dan tangan dia xnak duk diam..asyik gerak2 jer..nak bungkus pun merah je muka dia tanda marah kalau tangan and kaki dia kena bungkus...kesian kat mama fie lah..sampai xcukup tidur dibuatnyer...kenapa??sebab bile orang lain tidur dia berjaga..

bila orang lain berjaga dia sedap tidur..orang kacau dia tidur pun dia buat xtahu jer..macam ni lah aksi dia tidur waktu fie kacau suh bangun mandi..



okey..saya pakai baju pink arini..^^


fie suke tengok tangan dia..sangat comel..^^


sape xgeram bila tengok dia tidur...mesti nak kacau...huk3


saya same botak dengan abah saye...^^


haaa,tidur pun dah macam2 gaya dah...comel x??memang balik je keje fie terus mandi and akan cium2 budak kecik nih..geram sangat2...bile dia tidur,sejuk je hati bila tengok dia..sedap je die tidur...tapi my HUBBY kate budak kecik tidur jangan kacau sebab nanti bile dia besar dia jadi budak nakal...

tapi memang betul pun..xpe3..fie xkacau sangat dah..biar dia selalu tidur sebab nak bagi dia cepat besar..boleyh main denagn dia..boleyh agah dia..xsabar nak tunggu dia besar..hihihi..tunggu jelah dia besar..tengok abg chik(yayan) jadi abang cmne jaga adik dia nih..selalu buli kakak2 n abang dia..

sekarang ni dia dah jadi abang..haa..rasakan..hahaha..memang seronok lah fie kacau si abg chik ni..manja lebih sangat..sekarang dah xder lagi dah..^___^ ada sikit video untuk sape2 yang nak tengok baby baru en.zainal abidin & pn.razlida..


video

No comments: