Friday, November 9, 2012

Feel Better ^__^

salam pada semua blogger..
alhamdulillah...demam fie dah berkurangan...
agak lame jugak demam...
bile lame xdemam macam ni lah gaya nyer..

start isnin malam demam sampailah hari jumaat..
selera makan xder..memang xmakan lah..
minum pun sikit jer..
memang seksa lah..

badan fie yang kurus ni memang makin kuruslah dek demam nih..
asyik terbaring jer..
tidur pun kadang xlena...
T_T

dah seminggu xkuar rumah...huk3...
sejak2 jadi penanam anggur nih...
duk umah jelah...
nak kuar xboleh..asyik hujan jer...

now,alhamdulillah...selepas seminggu demam...
rase lebih baik dari sebelumnyer...
thanks untuk abah sebab bawak kan anak perempuan die nih..
pergi makan sup ayam kukus...

berpeluh jugaklah hirup sup tu..
walaupun xrase pape..haha...
xper...kalau deria rase ni dah ok...
fie nak makannnn jer...

bila dah sihat ni...macam2 keje nak kena settle kan..
nak kira stok,kemas and pack barang2 yang nak guna nanti..
and nak kena pulak cari statement bank yang dah lame xtengok..
haish,demam pun lame sangat...

bila lah fie nak start keje nih...
duk umah lame2 pun serabut kepala jugak nih... -,-
tengah tunggu adik habis final exam...
haa..leh lah chow duk umah die...

settle kan je lah keje yang tertunggak nih dulu...
sabar2...

1 comment:

C'Jai said...

syafakillah...alhamdulillah semoga diberi kesembuhan sepenuhnua..